Answered By: Linnéa Stenson
Last Updated: 2016-02-22     Views: 16

Tyvärr säljs vissa e-böcker endast med begränsat antal samtidiga användare.

Om maxantalet som kan läsa e-boksfilen samtidigt redan är uppfyllt får du därför ett meddelande om att e-boken redan används.

 

 

Hur många som kan läsa e-boken samtidigt går att utläsa i träfflistan i LUBsearch.

 

 

Relaterade frågor och svar

    Kontakta oss